Particuliere Werken

 

Elektriciteit

Voor alle elektriciteitswerken kan u bij ons terecht. Gaande van een simpel stopcontact tot een volledig domotica project. Wij verzorgen ook volledige nieuwbouw installaties alsook verbouwingen en herstellingen aan bestaande installaties. Wij werken altijd met kwaliteitsvol materiaal en dit aan een zeer concurrentiele prijs. Daar wij een geregistreerd aannemers bedrijf zijn kunnen wij werken aan 6% BTW mits voldaan aan alle voorwaarden.

 

Constructie

Wij maken uw dromen werkelijkheid. Exclusief ontwerp van hekwerk, trappen, leuningen, ballustrades, verlichting, orangeries... Alles kan volgens uw eigen ontwerp gemaakt en geplaatst worden. U kan er ook altijd voor kiezen om het ontwerp door ons te laten geschieden. Elk speciaal voor u op maat gemaakt ontwerp wordt eerst zorgvuldig getekend en pas gemaakt als U 100% akkoord bent met het ontwerp. Ons bedrijf beschikt over moderne lasapparatuur die het mogelijk maakt om zowel in inox en ijzer te werken. Onze metaal constructies kunnen gepoederlakt of gegalvaniseerd worden. Indien u voor poederlakken kiest kan u kiezen uit het hele RAL kleuren gamma Ook voor poutrails en ondersteunings balken in staal kan u bij ons terecht.

 

Automatisatie

In het kader van onze totaaloplossingen verzorgen wij uiteraard ook alle automatisatie van uw hekwerk. Wij automatiseren zowel uw bestaand hekwerk alsook onze nieuwe projecten. Ook garagepoorten zijn voor ons geen probleem. Wij werken met de producten van Ditec. Wij kunnen u daar een garantie van 2 jaar op geven.