DVEC

Welkom bij De Vos Elektro-Construct of kortweg DVEC

In 2005 heb ik, De Vos Kenny, besloten om de knoop door te hakken en ben ik mijn eigen bedrijfje gestart. Door mijn passie voor techniek en mijn interesse in alles wat er mee te maken heeft hebben wij heel wat te bieden. Mijn beroep als technieker in de automobiel sector heeft me al veel praktijk ervaring opgeleverd waar ik op kan terugvallen om bij uw probleem de oorzaak ervan aan te pakken en de schade te herstellen. Zo heb ik onlangs een cursus lager techniek gevolgd bij SKF en volgen we nog altijd cursus om ons te verder te specialiseren in het TIG-las proces. In Maart 2007 gaan we op cursus om ons VCA-attest te halen.

Ondertussen beschikken wij over een uitgeruste atelier waar we de meeste herstellingen aankunnen. Wij beschikken over moderne lasapparatuur (Autogeen, MMA, MIG/MAG en TIG), een draaibank, een freesmachine, ook zijn we in staat door onze uitgeruste service off-roader om zelfs op de ruwste werven ter plaatse te geraken.

Op onze website zult u zien dat ook de particulier bij ons aan bod komt, wij maken de mooiste dingen in ijzer, inox en binnenkort ook in Aluminium. Hier op deze pagina zult u alle ontwikkelingen binnen ons bedrijf kunnen meevolgen.

 

 

Nieuws

05-02-2007 Onze lang verwachte Website Gaat Online !

16-04-2007 Foto's toegevoegd ! binnenkort meer